Specialister på kontorsstädning

Kontoret är en plats för arbete, och för att ni ska få ut så mycket som möjligt av ert arbete krävs en kontinuerlig kontorsstädning.

Kontoret skall vara trivsamt, rent och städat. Det är viktigt ur många synpunkter, effektivitet, ordning, välbefinnande och hälsa. Dessutom kanske kontoret även används som besöksrum. Vill man göra ett bra intryck så är ett välstädat kontor ett första steg. Inga överfulla papperskorgar, inga kaffefläckar, inga dammiga och smutsiga golv. Rena fräscha toaletter.

Vi utför all slags kontorsstädning, från det lilla enmanskontoret till stora kontorslandskap. Vi är en trygg samarbetspartner. Vi hjälper dig att fokusera på det du är bra på och gör samtidigt arbetsplatsen lättarbetad och fräsch.Vi gör så att kunder och anställda trivs. Personalen blir effektivare och kunderna återkommer gärna.

Alla utrymmen räknas, stora som små

Det är inte bara rummet med datorn och bokhyllan som behöver städas. På en arbetsplats finns många andra utrymmen som också behöver kontorsstädning. Entrén eller foajén, där det går människor ut och in, och där det kommer in grus och damm. Toaletter, både för allmänheten och för de anställda, samt även trappor, hissar, skrubbar och pentryn. I vissa fall har man löst städningen på arbetsplatsen mellan de anställda. Man kanske har turats om, och det blir varierande resultat. Alla är inte proffs på städning. Ibland uppstår frånvaro och det blir inte städat den veckan. Dessutom tar det tid i anspråk från det huvudsakliga arbetet. Det är en god investering att anlita professionell hjälp i Linköping för kontorsstädning.

Proffsig, trygg och miljövänlig kontorsstädning

Vår personal är utbildad och arbetar med modern utrustning, ergonomiska redskap och miljövänliga produkter. Kvalitetskontroller utförs löpande i samarbete med kunden.

Tillsammans med kunden går vi igenom en plan för kontorsstädning. Dels den återkommande vecko- eller månadsstädning, dels en plan för andra behov av periodisk karaktär, det kan vara fönsterputs eller golvvård.

Som samarbetspartner kan vi erbjuda andra tjänster som kan bli aktuella inom vårt kompetensområde. Det kan röra sig om storstädning, eller garagestädning. Vi kan även åta oss fasadrengöring. Ibland kan behöva hjälp med klottersanering, det fixar vi. Återvinningshantering kan vi också hjälpa till med. Vi kan tillgodose många av kundernas önskemål. Vad behöver du hjälp med?