Våra tjänster

Att kontoret är rent är vitalt och det är viktigt att det blir utfört på ett korrekt sätt. Inte enbart kommer det att leda till en bättre arbetsmiljö på kontoret, men även bättre hälsa. Ett kontor blir snabbt stökigt och smutsigt vilket sprider bakterier på kontoret. Det är därför ett självklart val att anställa oss för att sköta er städning. Alla våra städare är professionella och kunniga inom industrin. Du kan därför vara garanterad ett fantastiskt resultat varje gång. Vi lämnar dessutom en garanti på våra tjänster, så om du mot förmodan inte är nöjd kommer vi tillbaka.

img

Kontorsstädning

För att kunna erbjuda våra kunder det absolut bästa erbjuder vi en rad olika tjänster. Vi diskuterar detta tillsammans med dig, och skräddarsyr sedan våra tjänster efter dina unika behov. Inom kontorsstädning gör vi allt från enkel damning till möbeltvätt, höghöjdsstädning och högtryckstvätt – för att ge några exempel.

img

Städabonnemang

Vi erbjuder städabonnemang vilket innebär att vi kommer ut regelbundet för att städa kontoret. Hur ofta vi kommer ut för att städa beror på dina unika behov, men det är rekommenderat att vi kommer och städar minst 2-3 gånger i veckan för det bästa resultatet. Vi utför städningen under en tid som passar dig och detta kan vara helger, tidigt på morgonen eller sent på kvällen.

img

Butiksstädning

Det är ingen hemlighet att en ren och fräsch butik säljer mer än en smutsig sådan. Att hinna med städningen under stressiga dagar kan dock vara en rejäl utmaning, och så gott som omöjligt om det är många kunder i butiken under dagen. Därför väljer många att avlasta det arbetet och lämna över det till oss.

img

Skola och omsorg

Vi hjälper inte enbart privata företag, utan kan självklart bistå med vår expertis till offentliga kunder. Arbetar ni till exempel inom skola och omsorg kan vi hjälpa er med er städning. Det är områden som ofta är i behov av ganska omfattande städning, och att låta experter ta hand om det gör att det går fort och blir renare än många ofta trodde var möjligt.